Ip Confict with another System

I am having this problem from this Noon

And there is no-one other in my network. I am single user on 1Mb/s PTCL boradband [MPLS Infrastructure]

I repaired now and then but it just keep on pooping-up after few minutes.

![ipconflict1.jpg](upload://9VPPBwXM7jLyrTzQLFc2fF37Jcu.png)

After another 8 minutets

![ipconflict2.jpg](upload://9VPPBwXM7jLyrTzQLFc2fF37Jcu.png)

Then after 4 minutes

![ipconflict3.jpg](upload://9VPPBwXM7jLyrTzQLFc2fF37Jcu.png)

Anyone know about this ISSUE..!!!

this is not an ISSUE... happens all the time on PTCL..

dont worry.. it doesnt effect anything..

^ Happened to me Just today from LAST THREE YEARS

^ Is any other computer connection to the switch? Change the IP from the properties to 192.168.1.5 :D

Did you restart your pc ?

-i did restarted my pc

-i did changed to obtain IP auto

-i did changed my ip to .5 .3 .2 .10 .11 even .50

but guess what check the date and time its going on yet......

ipconflict4.jpg

:mad:

ipconflict5.jpg

........................

Have you any Linux on USB ? Or can you create a Live USB ?

I had openSUSE 11.3 KDE in my HDD

fedore 14 KDE live cd

debian 5 in my HDD

Kubuntu 10.04 lubuntu 10.04 live CD

Mandrive 2010 live CD

PCLinuxOS live CD

BUT THE THING IS I AM TIRED OF LINUX NOW, Though it is addictive , CHARMING , powerful, Flexible, Productive

But right now i am ON A VERY LONGE LEAVE for linux ;)

But i did resolved this ISSUE and came back here to share with you people.

I deleted all other bridge profile of router WAN.

And it resolved my ISSUE

Guys thanks for response :) at-least you took interest in resolving my ISSUE :cool:

[quote=", post:, topic:"]

using wifi modem Or simple 4 port one?
[/quote]

four port HUAWEI EcoLife HG510a

[quote=", post:, topic:"]

I had openSUSE 11.3 KDE in my HDD

fedore 14 KDE live cd

debian 5 in my HDD

Kubuntu 10.04 lubuntu 10.04 live CD

Mandrive 2010 live CD

PCLinuxOS live CD

BUT THE THING IS I AM TIRED OF LINUX NOW, Though it is addictive , CHARMING , powerful, Flexible, Productive

But right now i am ON A VERY LONGE LEAVE for linux ;)

But i did resolved this ISSUE and came back here to share with you people.

I deleted all other bridge profile of router WAN.

And it resolved my ISSUE

Guys thanks for response :) at-least you took interest in resolving my ISSUE :cool:

[/quote]

To which connection it was bridged ?

Quite a Impressive library of Linux.

Sorry for that....!! As, i was so much pissed off by that message pooping-up all day long that i just ran to my router WAN settings and deleted all the accounts there and recreated only one as ACTIVE. :)

But what i do remember is that there were 4 active accounts two of them were bridge connection and showing green check in-front of there status bar. ;)

[quote=", post:, topic:"]

Sorry for that…!! As, i was so much pissed off by that message pooping-up all day long that i just ran to my router WAN settings and deleted all the accounts there and recreated only one as ACTIVE. :)

But what i do remember is that there were 4 active accounts two of them were bridge connection and showing green check in-front of there status bar. ;)

[/quote]

What were those connections doing there ?

:lol: DSL GUY edited those i don’t know what the heck he was trying to do :P:D